Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@19:57:30 GMT

مقایسه قدرت گلکسی S10 پلاس با سایر پرچمداران بازار

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۷۶۸۲۶

مقایسه قدرت گلکسی S10 پلاس با سایر پرچمداران بازار

باشگاه خبرنگاران نوشت: پس از معرفی سری پرچمدار گلکسی S10 اخبار زیادی در مورد قدرت، قیمت و ویژگی‌های این سری منتشر شده است، به تازگی نتایج اولین بنچمارک رسمی گلکسی S10 پلاس نیز بر روی سایت‌های مختلف قرار گرفته که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

نکته قابل توجه آن است که این نتایج آزمایش‌های زیر مربوط به نسخه جهانی گلکسی S10  پلاس است که از پردازنده Exynos  9820 ساخت خود ساسونگ بهره می‌برد اما نسخه مخصوص بازار آمریکا این مدل به پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۸۵۵ مجهز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته با توجه به نزدیکی سطح هر دو پردازنده و ثابت بودن دیگر قطعات فنی این دو نسخه، انتظار نمی‌رود که عملکرد نهایی‌ ‌آن‌ها تفاوت زیادی با یکدیگر داشته باشد.

در این آزمایش‌ها از بنچمارک‌ها‌ی مطرح مانند AnTuTu برای سیستم، Geekbench 4 برای پردازنده، GFXBench برای گرافیک و JetStream برای وب استفاه شده تا تمامی بخش‌های گلکسی S10 پلاس به خوبی مورد بررسی قرار بگیرد. برای درک بهتر، این نتایج با امتیازات بدست آمده از دیگر پرچمداران بازار یعنی آیفون XS، وان‌پلاس 6T، ال‌جی V40 و پرچمدار قبلی سامسونگ یعنی گلکسی نوت S9 نیز مقایسه شده است. البته بهتر بود منبع انجام این آزمایش‌ها، پرچمدار هوآوی را نیز در لیست قرار می‌داد، اما در هر صورت نتایج به شکل زیر است:

بنچمارک AnTuTu برای ارزیابی کلی سیستم

همانطور که در تصویر مشخص است، پرچمدار قدرتمند اپل، آیفون XS با ۲۰ هزار امتیاز بیشتر نسبت به S10 پلاس در رتبه اول ایستاده و عملکردی بهتر را از خود به جای گذاشته است. آیفون XS از پردازنده A12 Bionic، ۴ گیگابایت حافظه رم و iOS12 بهره می‌برد در حالی که گلکسی S10 پلاس به پردازنده Exynos 9820، ۸ گیگابایت حافظه رم و اندروید ۹ مجهز شده است. پس از این دو مدل پرچمداران وان‌پلاس، ال‌جی و گلکسی نوت S9 نیز به ترتیب مقام‌های بعدی را به دست آورده اند.

بنجمارک Geekbench 4 برای ارزیابی پردازنده

در این قسمت عملکرد پردازنده در دو حالت تک هسته‌ای (تصویر اول) و چند هسته‌ای (تصویر دوم) مورد آزمایش قرار گرفته که در این بخش نیز آیفون XS عملکردی بهتر از پرچمدار جدید سامسونگ از خود به جای گذاشته است، آیفون برای اپل از پردازنده ۷ نانومتری و شش هسته‌ای A12 Bionic استفاده کرده در صورتی که پردازنده ۸ نانومتری و هشت هسته‌ای Exynos 9820 در پرچمدار سامسونگ مورد استفاده قرار گرفته است. سه مدل دیگر نیز از پردازنده ۱۰ نانومتری و هشت هسته‌ای اسنپدراگون ۸۴۵ بهره می‌برند.

بنچمارک GFXBench برای ارزیابی گرافیک

مجددا آیفون XS توانسته گلکسی S10 پلاس را شکست دهد و با تراشه گرافیکی Apple GPU چهار هسته‌ای در مقام اول بایستد، در صورتی که پرچمدار سامسونگ با پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP12 علی‌رغم ثبت امتیاز بالا، اما در رتبه دوم قرار بگیرد. سه مدل دیگر نیز همه از پردازنده گرافیکی Adreno 630 استفاده می‌کنند.

بنچمارک JetStream برای ارزیابی وب

در این بخش نیز آیفون XS عملکردی بهتر از مدل‌های دیگر داشت، با این تفاوت که در این قیمت اختلاف بسیار فاحش است. در این قسمت وان‌پلاس 6T نیز بهتر از گلکسی S10 گلاس امتیاز آورد و این مدل در رتبه سوم ایستاد. ال‌جی V40 و نوت9 نیز در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.

به طور کلی می‌توان دریافت که گلکسی S10 پلاس در هیچ بخشی نتوانست بهتر از آیفون XS عمل کند و در همه موارد به جز ارزیابی وب پس از پرچمدار آیفون بهترین عملکرد را به نام خود ثبت کرده است، همچنین این مدل نسبت به گلکسی نوت 9 پیشرفت‌های فراوانی داشته و در همه موارد اختلافی قابل توجه نسبت به دیگر مدل بالارده سامسونگ دارد. تنها مدل چینی حاضر در این ارزیابی یعنی وان‌پلاس 6T به طور کلی در مقام سوم می‌ایستد و گلکسی نوت 9 و ال‌جی V40 در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۶۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • آرامش نسبی بازار طلا و سکه امروز در رشت در مقایسه با هفته گذشته
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟