Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@16:00:42 GMT

مروری بر گلکسی اس ۱۰ پلاس؛ قاتل آیفون

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۷۶۴۸

مروری بر گلکسی اس ۱۰ پلاس؛ قاتل آیفون

خبرآنلاین نوشت: سامسونگ چند سالی طول کشید تا گام‌های خود را در بخش سخت‌افزار محکم کند و حالا می‌توان گفت گلکسی اس 10 به‌صراحت یک گوشی سامسونگی است و کپی از آیفون در خود ندارد.{لینک}

حتی می‌توان گفت اگر از نداشتن جک هدفون، ناچ مناسب و یا حسگر اثرانگشت آیفون خسته شده‌اید، به سامسونگ و سری 10 می‌توانید پناه ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت theverge دست به بررسی فنی گوشی «گلکسی اس 10 پلاس» زده و نکات زیر را یادآور شده است:

باتری خوب، عملکرد و پرفورمنس بالا، عمر باتری زیاد، سیستم دوربین همه‌کاره و هدفون جک از مزایای گوشی «گلکسی اس 10 پلاس» است و سرعت کم حسگر اثرانگشت، عکس کم کیفیت در نور کم و آپدیت کند نرم‌افزاری معایب آن محسوب می‌شود.

اسکرول گوشی بسیار نرم تعریف‌شده که به خاطر پردازنده قوی و رم بالا است و برای گیم بازی نیز بدون لَگ می‌توان روی آن سرمایه‌گذاری کرد.

ویژگی‌های فنی این گوشی به شرح زیر است:

نمایشگر 6.4 اینچی امولد با رزولوشن QHD / سه دوربین 12 واید 77 درجه، تله 12 مگاپیکسل 45 درجه و 16 اولترا واید 123 درجه / دوربین سلفی 10 و 8 مگاپیکسلی برای تصویربرداری عمقی / 157.6 در 74.1 در 7.8 میلی‌متر به وزن 198 گرم از جنس سرامیک / پردازنده اسنپ دراگون 855 یا اکسینوس / 8 یا 12 گیگ رم / حافظه تا 1 ترابایت همراه با اسلات برای افزودن حافظه جانبی / باتری 4100 میلی‌آمپر ساعت / اندروید 9 پای / شارژ بی‌سیم، یو اس بی تایپ سی و جک هدفون

به نوشته این سایت گوشی اس 10 پلاس در بحث دوربین سرتر از پیکسل گوگل است و اگر دنبال بهترین گوشی اندرویدی هستید، می‌توان به گلکسی اس 10 پلاس فکر کرد.

گلکسی اس 10 پلاس و گلکسی اس 9 پلاس گنار هم / عکس زیر

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • ظاهر آیفون۱۶ لو رفت/ چیدمان جدید دوربین‌ها/ عکس